replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年12月7日星期四

Panerai PAM 676 en PAM 677 Luminor Due: exclusieve prijzen en foto's

Als het mid-horloge liefhebbers kent het huis inwoner van Florence voor zijn sportieve horloges Mannen en duikhorloges , is het niet spontaan dochteronderneming van de Richemont Group als we denken bij het overwegen van de aankoop van een jurk horloge. 
Nochtans...
Sommige innovaties die de afgelopen maanden zijn onthuld, lijken duidelijk een verandering in de strategie van het merk aan te geven. 
Er is zeker geen sprake van opgeven wat het DNA van Panerai maakt - dat wil zeggen, robuuste horloges met onberispelijke leesbaarheid en mannelijke, zo niet viriele, dimensies. 
Maar naast deze modellen heeft het merk zojuist horloges geïntroduceerd waarvan de afmetingen (serieus) naar beneden zijn herzien.
Door de Luminor Due PAM 676 en PAM 677 te ontwerpen die Panerai met een handmatige kronkelende beweging - het P.1000-kaliber - aandrijft, is de specialist in duikhorloges direct gericht op liefhebbers die op zoek zijn naar een elegant en sober horloge. classic.  Met andere woorden, een nieuwe typologie van clientèle voor Panerai ...
Door de Luminor Due PAM 676 en PAM 677 te ontwerpen die Panerai met een handmatige kronkelende beweging - het P.1000-kaliber - aandrijft, is de specialist in duikhorloges direct gericht op liefhebbers die op zoek zijn naar een elegant en sober horloge. classic. Met andere woorden, een nieuwe typologie van clientèle voor Panerai ...
Fans zullen denken natuurlijk de prachtige Panerai PAM 655 onthuld op SIHH dit jaar. 
Maar het merk heeft haar uitstapje in de wereld van de versnelde klassieke shows presenteren twee maanden geleden de Luminor Due - Italiaanse uitspreekt: Gifted!
Nadat je de officiële foto's hebt voorgesteld, zijn hier de exclusieve foto's van de eerste twee referenties van deze nieuwe regel: PAM 676 en PAM 677. 
Waarom beginnen met deze twee modellen? Want naast een kast waarvan de dikte nog nooit zo is verminderd in Panerai - een kenmerk gedeeld door de 4 nieuwe Luminor Due - vertonen ze een ongewone diameter in de catalogus van Firenze.
Inderdaad, degenen die op zoek zijn naar een elegante wijzerplaat die is gezuiverd, zullen hun geluk vinden in een van deze twee referenties. 
Als de 676 van staal is terwijl de 677 in 18 K rood goud is, worden beide aangeboden op een 42 mm kast.
Maar meer dan hun diameter, die niet nieuw is voor Panerai, is het hun dikte - en de combinatie van diameter en dikte - die hen onderscheidt van de rest van de catalogus. 
Inderdaad, deze Luminor Due PAM 676 en PAM 677 hebben een dikte die flirt met de 10 mm wanneer de meerderheid van de referenties van de markering oscilleert tussen 15 en 20 mm - een dikte die in het verleden een aanzienlijk aantal potentiële klanten had kunnen afwijzen.
Dat Panerai-designenthousiastelingen gerustgesteld zijn: als de 676 en 677 een draconisch regime hebben gevolgd, blijft de identiteit van het merk (met name) bestaan ​​dankzij de aanwezigheid van de kroonprotector met identiteitshendels van Panerai.
In termen van beweging rust Panerai deze twee nieuwkomers uit met het met de hand opgewonden P.1000-kaliber van fabricage - een keuze waarmee de PAM 676 en 677 een finesse laten zien die nooit wordt bereikt door een Panerai met een dikte van 10,5 mm!
In termen van beweging rust Panerai deze twee nieuwkomers uit met het met de hand opgewonden P.1000-kaliber van fabricage - een keuze waarmee de PAM 676 en 677 een finesse laten zien die nooit wordt bereikt door een Panerai met een dikte van 10,5 mm!
Aan de kant van de beweging rust Panerai deze twee nieuwkomers uit met het P.1000 Manufacture-kaliber - een keuze die de PAM 676 en 677 duidelijk voor een publiek van kenners instelt, omdat het een handgewikkelde beweging is.
Tenslotte, als sommigen schaamteloos zouden ontdekken dat deze twee referenties slechts 30 meter waterdicht zijn, mag niet worden vergeten dat de overgrote meerderheid van klassieke horloges in dit opzicht geen betere prestaties levert. ...
Au final, ces PAM 676 et PAM 677 dévoilées par Panerai font sans aucun doute entrer la marque dans une nouvelle ère - celle de la conquête d'une clientèle qui considérait les montres Panerai trop grosses pour elle.
Cet obstacle est désormais levé avec des modèles qui, s'ils conservent l'esthétique séduisante des productions de la marque, affichent désormais des mensurations portables par le plus grand nombre tout en bénéficiant de la lisibilité légendaire des productions Panerai.
Sans oublier le très beau et sobre cadran noir à la finition soleillée dont elles se parent...
Bekijk meer replica design en Rolex Submariner

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex